

מנהל באירוח:
משרה מלאה
תיאור
למטבח בתחום הארוח באזור הצפון דרוש/ה מנהל/ת מטבח עם נסיון מוכח של 5 שנים.
עבודה במשרה מלאה 6 ימים בשבוע
ניהול צוות של כ-12 עובדים.
ניהול יחידת רווח והפסד ותקציב תוך שמירה על רמת שירות טובה.
תנאים מצוינים למתאימים.
דרישות
נסיון מוכח בתחום הארוח או מסעדנות של לפחות 5 שנים.
נסיון בניהול יחידת רווח והפסד, עובדים.
ידע ושליטה בישומי מחשב: וורד, אקסל.
תודעת שרות גבוהה
יתרון לבעלי נסיון גם בבישול ובעלי תעודת מקצוע ונסיון בתחום המלונאות

מנהל בחינוך:
למטבח מוסדי – בכפר נוער
תיאור
טבח - מנהל סניף , תעודת מקצוע סוג 3 עם ניסיון מוכח של 4 שנים לפחות
עבודה 5 – ימים בשבוע בד’’כ ( יום ו’ חצי יום עבודה פעמיים בחודש )
ניהול יחידת רווח /הפסד עצמאית
מגורים וניידות – בסביבה הקרובה חובה !
משרה מלאה.
דרישות
ניסיון מוכח בבישול וניהול מטבח 3 שנים לפחות ל – 150 סועדים ( עדיפות במוסד חינוכי )
ניהול צוות של 10 עובדים – עבודה בצוות
שליטה טובה בישומי מחשב , וורד , אינטרנט , אקסל
תודעת שירות גבוה
יחסי אנוש טובים
ניהול תקציב חודשי/ שנתי – ניהול הוצאות והכנסות
הזמנות חו’’ג מספקים
עבודה מול מטה החברה
עבודה יום יומית מול נציג הלקוח
הקפדה על בטיחות מזון , ותקנים ,
תנאים טובים למתאימים.

מנהל מטבח מרכזי מייצר:
למטבח יצרן כ 700 ארוחות ביום
תיאור
טבח - מנהל , תעודת מקצוע סוג 3 עם ניסיון מוכח של 3 שנים לפחות בניהול ובישול !
עבודה 6 – ימים בשבוע
שעות עבודה – 6:00 בבוקר ועד 15:00 ימי שישי עד השעה 10:00
ניהול יחידת רווח /הפסד עצמאית
מגורים – קרובים למקום המטבח
ניידות חובה !
משרה מלאה.
דרישות
ניסיון מוכח בבישול וניהול מטבח 3 שנים לפחות ל – 250 סועדים ( עדיפות בתחום מוסדי )
ניהול צוות של 10 עובדים – עבודה בצוות
שליטה טובה בישומי מחשב , וורד , אינטרנט , אקסל
תודעת שירות גבוה
יחסי אנוש טובים
ניהול תקציב חודשי/ שנתי – ניהול הוצאות והכנסות
הזמנות חו’’ג מספקים
עבודה מול מטה החברה
עבודה יום יומית מול נציגי הלקוחות
הקפדה על בטיחות מזון , ותקנים ,
תנאים טובים למתאימים

טבח:
תיאור
דרוש טבח/טבחית עם ניסיון מוכח של 5 שנים לפחות בבישול במוסדות חינוך /בתי אבות/אירגונים .
דרישות
נסיון במטבח קר + חם.